Porodica - 9. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 9. epizoda!

By  | 

Porodica- 9. epizoda

Serhatova smrt znači početak velikog rata za porodicu Sojkan. Serhatov advokat Suat saznaje šta se desilo i prijeti da će prenijeti sve Ilijasu, Serhatovom ocu. Aslan nastavlja da sarađuje sa Džihanom kako bi rešili taj problem i kreću po Suata. 
Hulija zaustavi Devin kada dovede Jamur u njihovu kuću. Ona joj govori da Serhat više neće praviti problem. Hulija viče na Aslana da li je mrtav? Aslan vikne da jeste. Hulija je uplašena, sada će početi rat, Ilijas će ubiti nekoga, možda čak i njega. 
Ona mora ponovo da sarađuje sa Ibom kako bi zaštitila porodicu. Hulijina moć nad porodicom sve više slabi. Razmirice između Hulije i Devin su sve veće. Hulija je upozorava da je sada dio porodice i ono što je čvrsto veže za njih je zločin.
Pošto advokat i njegova žena znaju da oni stoje iza Serhatove smrti, ili će oni umrijeti ili će Ilijas ubiti Aslana ili Jamur. Krvoproliće je neminovno. 
Devin nakon njenog upozorenja počinje da se brine.
Po prvi put, ponašaće se kao prava Sojkanova. Džihan joj govori da više nije stara Devin, poželi dobrodošlicu Devin Sojkan.  Ona govori Aslanu da ne mogu ubiti tog advokata, ali mogu svaliti krivicu na njega. Aslan je gleda, ona upita za razlog. On veli da gleda u čudovište koje je stvorio.
Aslan, koji se godinama bori da ne postane kao svoj otac, traži način da se otarasi prijetnji advokata Suata, a da ne uprlja svoje ruke. Sojkanovi se okupljaju povodom suneta malog Kaje. Pojavom neočekivanog gosta na proslavi, Devin sve dublje ulazi u krug Sojkanovih, a Sojkanovi se suočavaju sa opasnošću koja nosi ime – Iljas Koruzade. 
Ostale epizode serije Porodica/ Aile možete naći OVDE 
Najavu epizode možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site