Porodica og oca 44. epizoda! Ahmet je mrtav! Kadir i Mert spašavaju Hasret!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica og oca 44. epizoda! Ahmet je mrtav! Kadir i Mert spašavaju Hasret!

By  | 

Porodica og oca 44. epizoda! Ahmet je mrtav! Kadir i Mert spašavaju Hasret!

Edje saznaje gde se održava žurka na koju je Hasret odvedena.Nilgun se seli u iznajmljenu kuću.Edje odlazi u kuću i tu joj Tarik dovodi 2 muškarca, kaže da su i oni željni uzbudjenja i da će imati pomoćniću koja leži ošamućena jer baš ne podnosi piće.

Edje je sa Hasret u sobi i javlja to Mertu.Ibo i Kadir ulaze u kuću kao mušterije, ali pošto Tarik odbija da ih usluži, oni se potuku.Edje izlazi sa Hasret i Mert ih odvodi kao po planu u djevabdžinicu.Mert i Ibo pretuku ljude i odlaze.Tarik sa svojim ljudima prati Mertov automobil.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mert, Edje i Hasret su ispred ćevabdžinice, tu dolazi Tarik sa ljudima.Ibo takodje stiže sa Kadirom.Kadir i Mert pretuku Tarika i njegove ljude, a zatim svi skupa odlaze u kuću koju Nilgun sredjuje za useljenje.Oni joj pomažu svi zajedno da sredi istu.

Ujutru Mert i Edje odbacuju Kadira na posao, koji ih laže da radi u jednoj velikoj firmi, pa ga oni tu i ostavljaju.
Kadir zatim odlazi na gradilište.Ahmet zove Kadira i govori mu za Madjidin plan.Kadir prekida sastanak u firmi i kaže Madjidi da je razotkrivena i da će platiti za sve što im je uradila.Govori da će uskoro imati dokumenta da sve to i dokaže.Kadir kaže članovima sastanka da pogledaju tu ženu dobro i da je ona sopstvenog sina poslala u zatvor samo radi osvete.Suzan je iznenadjena.Nilgun dolazi tu i govori Kadiru da je Ahmet mrtav.Madjide se zlobno smeje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site