Rangrasiya - od 74. do 77. ep. - Rudra shvati da je neko iz kuće odgovoran za objavu u novinama o Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 74. do 77. ep. – Rudra shvati da je neko iz kuće odgovoran za objavu u novinama o Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 74. do 77. ep. – Rudra shvati da je neko iz kuće odgovoran za objavu u novinama o Parvati!

Prevela: Jeca 😀

74: Rudra je jako emotivno povređen, potpuno pijan se vrati kući. On natera Parvati da se uda za njega pred svetom vatrom. Rudra potom obilazi krugove oko vatre i obeća da će joj napraviti pakao od života.

75: Rudra, koji je potpuno pijan, zaspi na krevetu. Parvati namesti krevet na podu i legne da spava, ali se uplaši čuvši miša. Uplašena od miša, Parvati se popenje na Rudrin krevet da bi se zaštitila. Sledećeg jutra, Rudra se probudi i pita Parvati šta radi na njegovom krevetu. Sumer primi novac od novina kojiima je dao Parvatinu sliku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


76: Rudra se veoma brižno pobrine za Parvatinu ranu, što nju iznenadi. Rudra ustane i ode, ali pre toga i ismeva je zbog slika. Kad Rudra ode do kante smeće da bi bacio komadiće stakla, ugleda kovertu od novina koju je Sumer bacio. Videvši kovertu, Rudra shvati da je neko iz kuće odgovaran za objavu u novinama o Parvati.

77: Grupa za dobrobit društva pošalje svoje predstavnike da posete Rudru i Parvati. Mohini u ovome vidi zlatnu šansu i radi sve što može da bi oterala Parvati iz kuće. Rudra i Parvati stižu kući iz sedišta BSD-a. Dok ulaze, Maitalee dođe i upozori ih na članove grupe za dobrobit društva.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site