Spone ljubavi 122. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 122. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 122. epizoda!
Tiago kaže Leticiji da je voli i da se ne želi razvesti, ali je ona odlučna.Gigi pritisne Marinu i ona prizna da je bila na putu s Tiagom. Edu traži da Tiago ode. Tiao vodi Magnoliju u sobu, ali onda je odbaci i kaže da ima sastanak.

Pedrova porodica upozna Estelinhu. Ana Luisa prebaci Tiagu jer je bio s Marinom. Estelinhi nedostaje mama. Magnolia se ne miri s Tiaovim ponašanjem. On joj laže da je bio s drugim ženama kako bi je provocirao.
Tiago misli na Leticiju. Ona dolazi u tvornicu i kaže mu da je došla samo da reši neke poslovne stvari. Pedro i Helo razgovaraju o Tiagu i Leticiji. Laura je ljubomorna na Helo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site