Stogodišnje čudo - 12. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 12. epizoda!

By  | 

Nihanin dolazak mijenja tok događaja.  Harika, čije je vjenčanje sa Džemom otkazano, od majke saznaje ko je ona zapravo. I Harika i Zeren ne mogu sakriti svoj bijes prema Sureji kada saznaju istinu. Sureja postaje nesposobna da podnese ovo teško breme.

Kemal i Turgut uspijevaju otjerati Džanan iz vile i prisiljeni su je obuzdati. Harika, kojoj je potrebna Kemalova podrška nakon razgovora s majkom, osjeća olakšanje zahvaljujući Kemalu. Kada se njih dvoje vrate u vilu, shvate da je Sureja nestala i krenuli su u potragu za njom sa cijelom vilom. Kemal na željezničkoj stanici vidi Sureju koja se sprema da sebi oduzme život i sve joj priznaje. Harika i Kemal je ubjede da odustane od svog nauma. Ali Džanan ne miruje. Taman kada se Kemal oprosti od Harike i pojavi se i Sureja, Džanan prilazi sa pištoljem. Krene upucati Sureju kada Kemal skoči i zaštiti je. Upucan pada na zemlju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site