Žrtva ljubavi 7. i 8. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtva ljubavi 7. i 8. epizoda!

By  | 

Žrtva ljubavi 7. i 8. epizoda!
7 epizoda
Silvia je odlučila ostaviti Corrada i započeti novi život sa muškarcem kojeg voli. Brando je snažniji no ikad, te nastavlja svoju bitku za poboljšanjem uslova rada kopača, no dramatična vest mu uzdrma život, a prva koja je na udaru toga je Silvia… Corrado se čudi šta se dogodilo njegovoj voljenoj ženi nakon što sazna da je u pobuni kopača i ona imala svog udela.

8 epizoda
Annibale Lucchesi dobija od Nittija poziv da se uključi u politiku.On prvo odbija, ali zatim prihvati kandidaturu. Kad predsednik odbora bolnice Sveta Kruna Leopoldo Corradi sazna da je sin anarhista Lucchesija zaposlen u njegovoj bolnici, on želi da ga otpusti,ali časna majka Agnese se tome oštro usprotivi. Maddalena je presrećna što će sa svojim dečkom ići na kraljičinu proslavu, ali joj pozli. Tommaso priskoči u pomoć devojci kojoj je ozbiljno pozlilo te otkriva šokantnu istinu – otrovala ju je njegova teta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno