1001 noć – 78. i 79. epizoda – Buraku se sviđa Melek!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 78. i 79. epizoda – Buraku se sviđa Melek!

By  | 

Buraku se sviđa Melek!

78: Džansel slučajno sretne Jamanovog oca, koji od nje zatraži da napusti Jamana i zauvek ga zaboravi. Kerema uznemiri poslovna ponuda koju je Benu iznenada dobila od italijanske firme Dakorta Bazar. Šeherezadu brine Fusunina želja da se zaposli kao dizajnerka enterijera u firmi Evlijaoglu, a ni Burhan nije zadovoljan tom idejom. Jasemin je žalosna što se Onur pomirio sa Šeherezadom. Na porodičnoj večeri kod Seval, Kerem pred svima rastuži Benu svojim neumesnim komentarima oko nove poslovne ponude, a zbog velike želje da uništi Onurovu sreću, Kerem još jednom poseti Šeherezadu…

79: Šeherezadu jako uplaši i uznemiri Keremov pokušaj da sazna istinu o crnoj noći koju je provela s Onurom. Kako bi je umirio, Onur za kraj nedelje organizuje romantični odmor u planinama, nešto nalik medenom mesecu. Kan je ostao prespavati kod bake i dede, a Fusun ga nikako ne može trpeti pa se pred celom porodicom izviče na njega. Peride se ne može izvući iz depresije pa odlazi posetiti mesta na kojima je u prošlosti uživala s pokojnim mužem. Buraku se jako svidi Melek i želi s njom ostvariti ljubavnu vezu. Iako je najpre bila neodlučna, Melek ipak popusti njegovom šarmu i dopusti mu prespavati u svom krevetu, što se nikako ne svidi Benu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *