Elif - od 1001. do 1005. ep. - Kerem je uhapšen za krijumčarenje ilegalnih lijekova!

Elif

Elif – od 1001. do 1005. ep. – Kerem je uhapšen za krijumčarenje ilegalnih lijekova!

By  | 

1001: Asli odustaje od davanja otkaza nakon novih saznanja. Sa druge strane, Parla traži podršku u Kimet, ali nije ni svjesna da joj je to najveća greška. Birdže ne zna kako da se postavi prema Akinu. Madžide se vraća iz bolnice sa dobrim vijestima, ali ne i za Kimet.
1002: Kimet ubjeđuje Mahir da osujeti Keremov napredak i on putem posrednika u transportne kamione podmeće ilegalne lijekove. Kerem je zadovoljan svojim radnicima, ali Rana svojim postupcima ugrozi reviju te dolazi do rasprave. Elif je tužna što nema haljinu za reviju, ali Melek ima iznenađenje za nju.
1003: Alev i Leman odbiju pomoći Tufanu pa on priznaje Emirhanu da mu je otac. Emirhan, zbunjen i povrijeđen, odbija da kaže Žulide šta ga mučui. KImer prijavi Kerema za krijumčarenje. Kerem sa nestrpljenjem čeka da se isporuči kolekcija u inostranstvo. Birdže je ljubomorna zbog Akinovog zanimanja za manekenke.
1004: Emirhan pruža majci priliku da mu kaže šta mu se dogodilo sa ocem, ali kada ona opet slaže on odluči da pobjegne od kuće. Žulide traži odgovore kod Tufana sva uplašena, ali ih ne dobija. Kerem je uhapšen pod optužbom za krijumčarenje ilegalnih lijekova.
1005: Kimet likuje zbog postignutog cilja dok Mahir preispituje svoje postupke i smatra da su pretjerali. Haktanirovi nastoje da uvjere policiju u Keremovu nevinost, ali uzalud. Humejra krivi Ranu i daje joj do znanja da neće da dozvoli da naudi njenoj porodici. Žulide i Šafak traže Emirhana, on nalazi utočište kod Leman.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *