Elif - od 882. do 884. ep. - Melek i Elif se konačno sreću!

Elif

Elif – od 882. do 884. ep. – Melek i Elif se konačno sreću!

By  | 

882: Sureja je slomljena. Uzima sliku sebe i Kerema i gužva je. Keremu je takođe teško. Madžide pita Mustafu šta je uradio, on govori da nema još ništa, ali možda uskoro budu neke novosti. Tarik se šokira posjetom policije koja ga ispituje u vezi Vejsela. Melek, Indži, Tulaj i Žulide ne mogu da se pomire sa tim da Vejsela više nema. Policija dolazi i uzima od Tulaj izjavu. Kerem kupuje Parli buket cvijeća. sureja se jada najboljoj drugarici. Mustafa ugleda Melek i javi Madžide. Ali baš kada je krenuo ka njoj, Tarikovi ljudi ga udaraju i kidnapuju. Tarik je tako saznao gdje je Mekina kuća. Indži dolazi uplakana iz škole. Tulaj sanja Vejsela.
883: Madžide je srećna što će Mustafa dovesti Melek i što može da ispuni Jusufov zahtjev. Rana zove Tarika. Humejra govori Taru da je sigurna da je vara. On je iznenađen, ona govori da ima sve zahvaljujući njoj. Tulaj ne može da se oporavi, Melek i Žulide su uz nju. Tarik daje neke dokumente Humejri da potpiše što ona i radi. Tarik naređuje ljudima da odnesu u vreći Mustafu u šumu i zakopaju ga. Humejra pita kćerku da li joj nedostaje otac. Mustafu zakopaju Tarkovi ljudi, ali mu ispadne telefon. Kerem samo misli o Sureji.
884: Kerem i Sureja su jako nesrećni. Vildan sprema sobu za gosta što joj je Madžide naredila. Tarik pohvali svoje ljude. Melek odluči da prihvati Vildanin poziv da radi u vili. Ostavlja Žulide pismo u kom piše da ide raditi, zahvali joj se na svemu. Ulazi na drugi ulaz i ne sretne se sa Tarikom. Dolazi do Madžćide i govori da želi tu živjeti i raditi. Tulaj i Žučide plaču čitajući njeno pismo. Melek i Elif se konačno sreću! Melek je izgrli, izljubi, pričaju. Melek saznaje da je za sve kriva Vildan, pita se šta sada da radi. Dogovore se da kriju od svih.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site