Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Dada ji (Narenov deda) se moli u hramu. Suprija (Narenova majka, Puđina svekrva) pridrži lampu i moli se Bogu da zaštiti njenog sina od svih nevolja. Surbi je u kolima i nudi Puđi vodu. Puđa odbija vodu i izađe iz kola. Ona hoda ulicom uplakana i seća se Narenove smrti, a Rahul je spasi od udarca kola. Puđa ga gurne i pita zašto ju je spasao, neka upamti da će i njega Angrađ prevariti kao što je Narena i da će se onda kajati. Surbi i Rahul ćute i pogledaju se.

Hariš (Suprijin muž, Narenov otac) je uznemiren i pita se šta mu je odjednom. Posmatra Narenovu fotografiju iz detinjstva i priča. Puđa hoda ulicom duboko povređena i puno slomljena. U pozadini ide tužna numera “Bhaye More Naina”….. Puđa besno baca svoju ogrlicu, svoje narukvice i sav drugi nakit na ulicu. Gazi sve, seća se kako je Angrađ upucao Narena i viče uplakano Narenovo ime. Angrađ ubaci Narenov leš u sanduk (sandook) i kaže Dr Kirenu da uzme otiske Narenovih prstiju kako bi dobili njegov sav novac. (Narenov sef s puno para se može otvoriti samo uz njegov otisak prstiju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site