Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Angrađ se pita da li se Naren i Puđa igraju sa njim. Dolazi na groblje i iskopava grob. Naren ga vidi i ima plan. Angrađ nalazi Narenovo telo u grobu i zapanjen je. On proveri Narenu puls i kaže da je on mrtav. Odluči da zapali telo. Nilima kaže Surbi i Rahulu da Angrađ može da prevari i njih baš kao što je Narena prevario. Puđa kaže Narenu da će ići kod Angrađa, a neka on ide kod Surbi i Rahula u sobu. Surbi i Rahul se opijaju u sobi i provode intimne trenutke kad Naren uđe unutra. Surbi se uplaši i protrese. Rahul je zagrli i kaže da je ovo sigurno Angrađ. Naren ih pita da li mu ne veruju. Ponaša se kao Narenov duh i kaže im da su krivi za njegovu smrt – Angrađ je spalio telo, ali ne može da mu spali i dušu. Surbi i Rahul plaču od strahe i mole ga za oproštaj.

Naren sedne i kaže da će im oprostiti, ali ima jedan uslov. Angrađ kaže da će ići kod svoje Puđe sada. Puđa dolazi tu, glumi da je zaposednuta i priča mu Narenovim glasom: ,,Angrađ je bio budala što mi je spalio telo. Sada ću biti u Puđinom telu. Biću tu večno!” Angrađ je zapanjen i preplašen. Surbi moli Narena da ih ostavi. Naren kaže da hoće, ali traži prvo od njih fajl u kome piše da je Angrađ uradio plastičnu operaciju lica (da postane kao Naren). Rahul ode da uzme taj fajl iz Nilimine sobe.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site