Maharani bičuje Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 371.ep.) 05.05.2014. – Maharani bičuje Miti!

By  | 
Maharani bičuje Miti!

Maharani bičuje Miti!

Miti su uhvatili i ona ljuta stoji pred Maharani. Maharanini ljudi je potom odvedu do stolice na silu i vežu. Maharani je zadovoljan. Pavitra krišom pita Miti zna li gde je Kađri.

Ratore i Tapu razgovaraju o Akašu i Višnuu. Ona ne može da veruje da je Akaš tukao Višnua. Ratore je savetuje da ne donosi ishitreno zaključke jer sigurno postoji nešto što oni ne znaju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Juvrađ obećava Mukti da će joj pomoći da nađe Višnua. Grli je i kezi se iza njenih leđa. Ona se pozdravlja i odlazi. Prikazuju Višnua koji i dalje leži bez svesti.

Maharani udara Miti šamar. Akaš viče na njega. Miti samo ćuti. Maharani je ljutito pita gde je Kađri. Miti ne govori gde je. Maharani hoće opet da je udari ali se zaustavi i pripreti Pavitri. Ona cmizdri i moli Miti da kaže gde je Kađri. Maharani pokazuje Pavitri Munin zavoj preko dlana, kaže da će nju još gore poseći. Pavitra izbrblja da ona ništa ne zna, ali zna Miti. Miti se nervira, Akaš i Sankrant ne mogu da veruju. Maharani hvali Pavitru. On potom naredi da se Miti odveže kako bi je odveo u drugu prostoriju. Akaš besni i preti mu. Maharani vuče Miti koja se otima. Ekadiš takođe viče da je puste. Akaša udaraju u glavu. Miti je preneražena, viče njegovo ime. Maharani je odvodi u sobu i gura. Miti pada na pod. Ovaj je opet ispituje gde je Kađri. Ona samo ćuti. Maharani vezuje ključeve za sari i time počne da bičuje Miti. Miti vrišti i doziva Akaša. Akaš viče, uspeva da se odveže, pojuri ka sobi u kojoj je Miti. Ipak, banditi ga stižu i udaraju pa on izgubi svest. Ponovo ga vežu za stolicu. Ekadiš više ne može da podnese da ih muče i vikne da će priznati gde je Kađri. Muna je tera da kaže.

U sledećoj: Akaš nekako uspe da se dokopa telefona, zove Ratorea. Ovaj taman pogleda telefon i ugleda Akaševo ime kad u kuću uđe Juvrađ i izjavi da je našao Višnua.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site