General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 2. dio – General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu!

By  | 

Dae-young zove Myung-joo da se žali zbog svog izvještaja, ali u stvari je samo želio da je čuje. Ona mu govori da je pitala Ki-buma stalno da li se zaista vratio i sada Ki-bum kaže: ” Nije san, zaista se vratio” svako jutro kada je vidi. Dae-young joj kaže da ga nazove kada god želi, iako sutra prati VIP. U stvari cijeli tim Alfa je na poslu, raspravljaju se da li je Dae-youngov ili SHi-jinov posao da prate.
Mo-yeon kao narator priča kako je Shi-jin unaprijeđen i kako je odlazio i vraćao se sa misija, ona je sada zaljubljena u komadira eskadrile (Shi-jina) koji štiti žene, djecu i starije. A ona je sada najpoznatiji doktor u bolnici. Ž
Muyng-joo je došla iz Uruka i govori Dae-yougu da je provela vrijeme smišljajući kako da ga ubije. I sve je to tjeralo da joj nedostaje sve više i vipe. On predloži da odu do njenog oca sutra iako je odlučio da neće napustiti vojsku. I stoje pred generalom Yoonom, držeći se za ruku, dok Myung-joo je lupi da je trudna. Dae-young muca da to nije istina i tiho pita Muyng-joo da li je to smislila. Ona veli da je odlučila da je najbolje da napadne.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dae-young mu sa poštovanjem kaže da ne može da ispuni obećanje da napusti vojsku. Čak dok je bio zatvoren i mučen, nije se nijednom pokajao što je postao vojnik i ne vjeruje da njihova zemlja treba da izgubi vojnika poput njega. Obeća da će naći drugi način da zadobije njegovu dozvolu, ali Yoon kaže da je već ponosan da ga zove zetom. Već je odlučio onog dana kada je Dae-young otišao i zato se kajao godinu dana što ga je pustio. Muyng-joo je presrećna i to kaže Mo-yeon. I preda joj božićnu čestitku od Fatime koja sada studira u Koreji i odlučila je da postane doktor.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site