Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

U Gurdaspuru,
Harman misli o Somiji i govori kroz suze: ,,Da si me malo još sačekala, videla bi da se nisam oženio. Videla bi koliko te samo volim i tražim. Vratila bi se i shvatila da mi ovim zadaješ bol. Znam da si živa… Naći ću te. Tražiću te ceo svoj život i naći ću te. Kunem se da hoću!”
Somija gleda u nebo, grli plišanog medu i govori plačući da će joj Harman uvek nedostajati, život joj je kazna bez njega i živeće tako, kada spava on joj je u snovima. Ne može da ga zove niti da ga zagrli. Govori da se nikada neće vratiti u njegov život baš zato što ga bezgranično (“bepanah”) voli, ona je za njega i njegovu porodicu samo nesreća. Možda, morače da živi čitav svoj život samo u njegovim memorijama (sećanjima). Harman plače neutešno i govori: ,,Ja… Ja sam samo tvoj, Somija. Samo sam i biću samo tvoj. Ne mogu bez tebe… Brzo dođi! Dođi! Trebaš mi… Propadam bez tebe. Trebam te. Ti si mi sve… Ti si moja Gulabo, Somija…”

U svojoj sobi,
Balvinder je u kupatilu i tušira se. Ravi priča sa svojim udvaračem preko telefona i smeška se vragolasto zapitivajući: ,,Kaži mi! Kaži samo koliko si devojaka imao. Koliko si ih ovako smuvao kao mene? Zašto želiš baš mene? Zašto hoćeš da se sretnemo?”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!