Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Čovek se smeje i govori joj: ,,Upoznao sam i tebe preko Fejsbuka (Facebook), kao i druge. Kod tebe sam osetio nešto posebno. Ta energija, ta lepo, ta, ta… Pojeo bih te. Mnogo mi se sviđaš, Ravi. Ti si prva s kojom želim da se vidim. Dođi kod hrama sutra ujutru. Dođi, damo, čekam te…”
Ravi kaže da mora o tome da razmisli. Čovek se smeje i kaže joj da je zna, veruje da će ona doći. Ravi krene: ,,Ovo je pogrešno. Ti znadeš sve o meni, a ja o tebi ništa.”
Čovek se smeje i govori joj: ,,Draga, ne misli mi o tome sada. Ne misli! Ako sve saznaš sada o meni, čemu zabava? Zabava će da pobegne. Zabavno je znati sve polako. Sada idi i spavaj! Odmori se lepo, okej?”
Ravi se nasmeši, prekida poziv i kaže u sebi kroz smeh: ,,Flertuje… Jedva čekam da se vidim s njim. Super je lik. Videćemo se uskoro…”

Ujutru,
Samir dolazi kod Somije i pita je da li je spavala lepo. Somija odgovara: ,,Mislila sam… Razmišljala sam da pravim igračke. Zato sam malo spavala danas…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!