Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Samir se nasmeje i hvali: ,,Otkad si ti ušla u moj dućan i ovu kuću, život mi je srećan. Ispunjen sam… Ako praviš igračke ovom brzinom, sve siromašne će žene raditi za nas. Bićemo bogati.”
Njegova majka dolazi tu, grli Somiju i pomiluje je po licu smeškajući se: ,,Reci nam. Reci danas. Reci! Ko te je poslao ovde? Ko te je doveo k nama?”
Somija ćuti i gleda je zbunjeno. Žena se nasmeje i pita je da li ju je Bog poslao njima u ruke.

U Gurdaspuru,
Đaslin se sreće sa Sajom (Malikom) i plače… Krivi sebe za sve, ali Malika je teši i grli. Đaslin joj kaže kako je Harman otišao u hram ponovo i zapalio na ruci sveću (diju), radiće to 21 put. Pada na zemlju i govori: ,,Zašto Boginja (Mata Rani) kažnjava Harmana za samo tu jednu grešku koju je on počinio? Zašto ovolika kazna?!”
Harman se moli u hramu i pali diju na ruci. Somija oseti da mu ruka gori, uznemiri se i zove ga. Harman se javlja i oseća da je to Somija: ,,Halo? Somija, to si ti? Reci mi! Znam da si ti! Gulabo, javi mi se. Somija!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!