Sherdil Shergill – 7. epizoda - Rađ prihvati Manmitinu ponudu!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 7. epizoda – Rađ prihvati Manmitinu ponudu!

By  | 

Rađ skoči iz sna, sve je bila noćna mora. Njegove dve starije sestre ga salete sa pitanjima za njegovu devojku pošto je Niki nazvala na kućni broj.
Kasnije, Niki šokira Rađa kada se pojavi ispred njegove kuće. On se iskrade napolje, ali ona želi da je upozna sa svojom porodicom. U nedostatku bilo kakvog drugog izgovora, Rađ joj kaže da ide na poslovno putovanje sa Manmit narednih sedam dana i da će svojoj porodici sve ispričati za njih po povratku.
Manmit je sva nonšalantna kada se Rađ pojavi na gradilištu da je vidi, veli da je sinoć samo bila malo više emotivna i da zaboravi na njenu ponudu. Kada spomene da je bio u pravu i da će zamoliti Huseina, Rađ odbaci njenu pomisao i saopšti joj da je spreman da joj pomogne. On joj otkrije kako ga Niki muči time što hoće da je predstavi njegovoj porodici i nema drugog izbora nego da pobegne. Međutim, ima i neke uslove; ona (Manmit) će morati ljubazno da mu se obraća u kancelariji, ne sme da ga ispituje o ranim odlascima sa posla, itd. Manmit nekim čudom pristane. Rađkumar klima glavom u znak slaganja i pita je kada kreću za Šimlu. Manmit je presrećna. Kraj epizode
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site