Tere Ishq Mein Ghayal – od 80. do 84. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 80. do 84. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 80. do 84. epizode

80. epizoda
Jogini baca svoju magiju i spašava Armana, prisećajući se starog duga koji mu je dugovala. Ona takođe predviđa da je Vir nesreća za Išu, tačnije da je koban za nju i da će njegova blizina s njom okončati njen život. Vir je uznemiren ovim saznanjem.
81. epizoda
Iša saznaje istinu kada Mahir preko Viana pošalje preteću poruku i odmah se suočava sa Virom. U međuvremenu, Čeri upada u nevolju jer je izdala Mahira i na neki način ga izaziva da pokaže svoj pravi identitet. Pitanje je hoće li on upasti u njenu zamku.
82. epizoda
Vir reši da ode nakon što ga Čeri upozori u vezi plana koji Sikander kuje protiv Iše. Nešto kasnije, Iša je u šoku, slomljena nakon što pročita Virovo pismo. 
83. epizoda
U Virovom odsustvu, Sikander otima Išu i drži je u zarobljeništvu, te traži od Kavje da se pretvara da je ona (Iša). Za to vreme, Vir se vraća da bi iznenadio Išu za njen rođendan i saznaje istinu. 
84. epizoda
Kavja otima Išu i krivi je što je osvojila ljubav i pažnju svih, kivna je na nju zbog toga. Nešto kasnije pokuša i da napadne Išu kako bi je pretvorila u vukodlaka. Vir pokuša da spasi Išu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *