Sušim umire, Ašoka seda na presto!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 440. epizoda – Sušim umire, Ašoka seda na presto!

By  | 

20

On potom zatraži od Acharya-e RG da pošalje poruku svim komšijskim državama, tražeći od njih podršku u stvaranju ujedinjene Indije. Odjednom, oglasi se jedna žena i pita ga o čemu on to govori. To je Čanda koja iznenadi sve prisutne. Ona kaže Ašoki kako obmanjuje narod pričajući o ujedinjenoj Indiji. Nazove ga Čandom. Pita šta se drugo može i očekivati od njega. Ima poklon za njega sad kad sedi na tronu. Preda mu dve urne – Čaruinu i Sušimovu. Pita ga šta mu može biti bolji poklon od tog na taj dan. Mahamatya je upita šta to govori. Čanda odvrati da govori istinu. Da li njihov car ima petlju da čuje istinu? Mahamatya naredi vojnicima da odvedu Čandu, ali ga Ašoka zaustavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Prikazan je promo snimak poslednjeg rata između Kalinge i Magadh-a. Ašoka u borbi, u neznanju, ubode Kaurvaki kojoj je prekriveno lice i koja se bori na strani Kalinge. Veo joj spadne sa lica dok pada u Ašokino naručje.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *