Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 3. dio – Misija tima Alfe je uspješna, uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje!

By  | 

Objavljena je vijest da su S. i J. Koreja odlučili da drže sastanke i pokušavaju ujedniti rastavljenu porodicu. Mo-yeon se smije. Posjeti SHi-jina koji se žali da ga vidi samo tokom vizite noću, a ona ga pita zašto je napustio bolnicu. On veli da je išao na krov zbog svježeg vazduha. Potvrdi kada ga ona pita da li je išao u “robnu kuću” sa prijateljem i pita zašto se sam vratio. On tužno kaže da moraju pratiti različite puteve. Osjeća se loše i volio bi kada bi ga oraspoložila umjesto što ga grdi. Ona priznaje da je brinula zbog njega i on je pozove da legne kraj njega. No, ona legne na pod pored kreveta. Pospano mu govori da je Chi-hoon postao otac dječaka i on se nasmije. Izvini joj se i zahvali. Ona pita zašto se uvijek zahvaljuju jedno drugome zbog spašavanja života i on se izvini ponovo.

Ona mrmlja da ako mu je zaista žao, može da joj zahvali tako što se ne pojavljuje sav krvav pred njom. On je pita da li želi da pogleda film i sjednu zajedno, konačno uživajući u filmu bez prekidanja. I čuje se samo Mo-yeonin glas kao naratora: ” Bio je dug i težak dan i bila sam u njegovom zagrljaju. Jarko sam sijala kroz noć u njegovim rukama, kao žena koja je duboko voljena.” Oboje su zaspali i nisu vidjeli kraj filma.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno