Tere Ishq Mein Ghayal – 9. epizoda - Arman ubije Saru!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 9. epizoda – Arman ubije Saru!

By  | 


Major je na večeri sa suprugom Tarunimom. Vir iskoristi priliku kada major ode da priđe Tarunimi. Počne da je šarmira pa ubrzo i shvati da oko ruke nosi narukvicu od posebne biljke zbog koje je ne može hipnotisati.
Iša stiže na zabavu gde je dočeka Lakš. Šokira se kada joj ovaj otkrije da je Sara došla prerušena u vukodlaka. Arman za to vreme pokušava da objasni Sari da još uvek ne sme biti među ljudima.
Tarunima naivno otkriva Viru sve informacije o istrazi za vukodlake. Vir se nudi da joj nabavi još te biljke koju je danas jako teško naći za zaštitu njenih, i vodi je kući.
Sara iskoristi priliku što je Lakš primeti sa Armanom da ga napadne da joj ne da mira i nestane dok se Lakš svađa sa Armanom. Arman upozorava Lakša da samo pokušava da pomogne njegovoj sestri.
Vir stiže na zabavu gde primeti lančić koji je dao Čeri oko Mehekinog vrata. Mehek se oseti čudno, pa joj baka po dolasku kući otkriva da je lančić koji nosi pripadao najmoćnijoj ženi njihove vrste, ženi iz njihove porodice.
Sara je sa Vianom ispred. Sara ga ugrize za usnu i izgubi kontrolu kada ugleda krv koja mu poteče. Vian se zgrozi kada ona poliže tu krv. Sara se prebaci u svoj oblik vukodlaka i napadne ga. Tamo stiže i Iša koju Sara gurne na zemlju. Arman zgrabi Saru i pokuša da je iskontroliše. Sara mu pobegne i stvori se tik ispred Iše koju ugrize za vrat. Iši poteče krv. U trenutku kada opet krene na Išu, Arman se pojavi otpozadi i izbode Saru koja se ubrzo sruši na zemlju. Vian je van sebe, a Arman zamoli Vira za pomoć. Iša ogorčeno pogleda Vira kada se pojavi na mestu zločina. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *