Vampirski dnevnici - 169. epizoda - 8. sezona - TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 169. epizoda!

By  | 

Kasnije, Damon i Stefan sjede na haubi auta. Damon pita Stefana da ostane, jer su on i Elena dvije osobe koje su mu najdraže i da je bez Elene on na vrhu njegove liste prijatelja. Stefan na poslijetu odlučuje da ostane, dok Ric pita Caro da osnuju školu za blizankinje i svu djecu sa magičnim moćima. Prije nego što ona uspije da mu odgovori neko pozvoni na vrata i Caro ode da otvori. Ona ugleda Stefana i pita ga šta radi tu, ali prije nego što išta više uspije reći on klekne pred nju i pita je da se uda za njega. Ona je iznenađena, pita ga da li je razmislio o tome, ali on potvrdi i kaže da će morati puno toga da uradi i ispravi, ali da ne može bez nje. Pita je da li se predomislila, što ona negira i klekne pored njega.

On je ponovo pita da se uda za njega i ona pristeje, te se oni poljube. Na kraju, Damon ostavlja Elenu u Salvatore kuću. Tu dolazi i Bonnie koja saopšti Damonu novost koji joj je Kai otkrio nakon što ga je stavila u zatvorski svijet. Pakao nije uništen, već je ima novog upravnika – Katherine Pierce…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno