14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ovo je test ljubavi – ako je ljubav velika, Teni će poći sa Partom i svega će se setiti. Teni je saznala istinu o svojoj prošlosti, gleda Šorvorine slike i gleda slike sa svog i Partovog venčanja.
Teni je pred teškom životnom odlukom i mora da bira između dva muškarca – Ikbala i Parta. Jednog će zauvek da ostavi, a s drugim će poći u život. Teni je ljuta i krivi sebe što ne može da se seti prošlosti.

Ukućani (sem zle Mohini) pokušavaju da je prisete na neke događaje iz prošlosti…
Sledi srećan završetak ove serije! Pratite! 😉

Nimki Mukhiya (skraćeno je NM):
Nimki pokušava spasiti svoj život od zlog Nahar Singa. Ona se krije u nekim kolima i vidi da joj siledžije prilaze. Nimki tada shvata da se krije u Naharovim kolima lično. Nahar ulazi u kola i ne primeti da je Niki unutra, te vozi nekuda. Babu i Tune su tu i štite Nimki od Nahara i njegovih ljudi. Nimki će se vratiti ubrzo kući Tetar Singa.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site