14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi kreće da se svađa i tuče sa Šantanuom. Povređen je videvši Rošni sa nekim drugim momkom i rasplače se. Adi proba da bude intiman sa Rošni, ali Šantanu brani Rošni i gura ga. Rošni voli Adija puno, ali želi da se on vrati svojoj ženi (Aliji) i da im ne pravi probleme više u životu. Adi pogleda Rošni razočarano: ,,Otići ću ako mi dokažeš da me mrziš. Dokaži mi i napuštam te. Reci mu… Reci Šantanuu da ga voliš.”

Rošni želi da napusti Adija zarad njegove sreće i slaže ga: ,,Tako je. Da, istina je. Ja volim… Puno… Obožavam Šantanua i želim da se udam za njega. Želim da budem majka njegove dece. A ti imaš svoju ženu i idi kod nje. Nemoj dolaziti više ovde, Adi! Budi razuman makar sada.”
Adi je u šoku i napije se; Rošni mu govori kroz suze: ,,Nema garancije. Nema nikakve garancije da me ti nećeš ostaviti ili prevariti kao što si Aliju. Ako se udam za tebe, to će biti greh i večno ću se osećati krivom. Jedan život će zbog mene biti uništen… Alija će biti prevarena i napuštena. Samo idi odavde. Odlazi, Adi!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site