14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi pokušava da joj objasni da je puno voli i da će reći svojoj porodici sve, ostaviće Aliju. Rošni mu kaže da ne može da se suočava s njegovom porodicom, a pogotovo ne sa Išitom. Adi grli Rošni i izjavljuje joj ljubav: ,,Prihvati to. Puno te volim. Puno… Znam. Osećam… I ti mene voliš. Suđeno nam je da budemo zajedno. Nikada te neću napustiti. Samo mi uhvati ruku i pođi ta mnom. Bićemo večno zajedno…”
Rošni ćuti i gleda ga bolno, a on joj ljubi ruku i govori: ,,Prekini da sama sebe lažeš i varaš. Prekini da se mučiš. Mogu jasno da vidim ljubav za mene u tvojim očima. Zajedno ćemo sve da rešimo. Porodica mi je dobra. Shvatiće i oni! Bićemo večno zajedno…”

Rošni je razumna i namera joj je da i njega urazumi: ,,Slušaj me, Adi. Želim da se Alija i ti pomirite. Nije mi cilj da uništim vaš život, vaše venčanje. Zaista mi to nije cilj. Pogrešno je… Greh je. Greh je biti u braku i imati aferu. Želim da se skrasim u životu i zato ću se udati za Šantanua.”
Opravdava se i klarifikuje. Adi pobesni na nju, hvata je za ruke i viče: ,,Umukni! Prekini više ovu dramu. Rošni, slušaj me. Svega sam svestan. Ja te volim i ja ću…”
Šantanu ga prekine i udari besno: ,,Dosta ti! Nemaš prava ovako ponašati se sa njom. Nemaš prava, krpelju! Marš odavde. Ukoliko te ponovo vidim, kunem se… kunem ti se svojim životom da te neću poštedeti. Svršiću s tobom zauvek. Marš napolje. Izlazi! Idi!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site