14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ikyawann:
Lila još ne odustaje od svojih zlih šema. Ona ucenjuje Seđal i okreće je protiv Kali i ostalih. Seđal kaže Lili da ju je Kali ošamarila i da više nema namere nikoga da trpi. Besna je. Seđal, na nagovor Lile, biva slaba i odlučna je da spasi Sušil. Lila joj kaže da otruje Kali (Kalino piće) i da će onda Sušil biti živa.
Seđal zna rizike (Kali se može otrovati i umreti!), pa ipak reši da posluša Lilu i učini to. Seđal daje piće Kali, ali Kali ima posla i odlazi.
Seđal je srećna jer Kali nije popila piće i moli se za pomoć Bogu. Ona moli Lilu da ne bude tako beskrupolozna i da ne povredi Sušil. Đano (Jhanno) sumnja da Lila muči Seđal i Kali i reši da to otkrije. Seđal je slaže. Đano je pametna i dokuči (shvati, ukapira, razume) igru koju Lila igra.
Seđal i Kali sve rade da bi spasile Sušil. Satja je blizu tome da sazna istinu da je Lila živa i da kuje zavere protiv njih.
Hoće li Lila biti otkrivena?!

Tu Aashiqui (skraćeno TU):
Ahan i Pankti provode lepo vreme u Londonu zajedno…
Ahan dobija elektrošok dok svira gitaru i mir se tako narušava. Ahan je izgubio gitaru i ne može da nastupa na koncertu u Londonu zato.
Misteriozna osoba planira napad na Ahana. Da li će im sva sreća biti uništena?

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site