14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 


– Shakti (Snaga):

Somija vidi Harmana, krije se od njega i u sebi govori kroz suze: ,,Istina se neće nikada promeniti. Iako volim svoj identitet, sve ću da uradim… Čak i da svoj pol promenim i čak i da postanem normalna žena, biće jedna istina. Rođena sam kao transrodnica. Rođena sam u ovom životu kao transrodna osoba (kinar) i ostaću to. Šta god bilo… tako je. Moram da se sakrijem od njih.”
Harman pokazuje Samiru Somijinu fotografiju i sve mu objasni. Samir se seti Somijinih reči i slaže ga: ,,Žao nam je. Ne poznajem takvu ženu. Mislim da je nikada nisam video u ovom selu. Tražite nekuda drugde…”

Samir odlazi od njih i izignoriše ih. Somija je u suzama, misli o Harmanu i o svemu… Samir vidi njenu brigu i kaže joj da zna sve, Harman je došao tu sa svojom novom ženom (Đaslin). Samir je ljut na Harmana što je ostavio Somiju i kaže Somiji da ne treba da mu oprosti nikada. Samir ne zna celu priču; on ne zna istinu o Somijinom identitetu. On joj kaže da Harman nije za nju i poslao ga je daleko od njih, ali ako ona hoće da ga juri neka bude luda i trči za njim – vrata su joj otvorena. Samir savetuje Somiju da bude pametna, da ne upada u zamke zlih
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site