14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi pokušava da joj objasni da je puno voli i da će reći svojoj porodici sve, ostaviće Aliju. Rošni mu kaže da ne može da se suočava s njegovom porodicom, a pogotovo ne sa Išitom. Adi grli Rošni i izjavljuje joj ljubav: ,,Prihvati to. Puno te volim. Puno… Znam. Osećam… I ti mene voliš. Suđeno nam je da budemo zajedno. Nikada te neću napustiti. Samo mi uhvati ruku i pođi ta mnom. Bićemo večno zajedno…”
Rošni ćuti i gleda ga bolno, a on joj ljubi ruku i govori: ,,Prekini da sama sebe lažeš i varaš. Prekini da se mučiš. Mogu jasno da vidim ljubav za mene u tvojim očima. Zajedno ćemo sve da rešimo. Porodica mi je dobra. Shvatiće i oni! Bićemo večno zajedno…”

Rošni je razumna i namera joj je da i njega urazumi: ,,Slušaj me, Adi. Želim da se Alija i ti pomirite. Nije mi cilj da uništim vaš život, vaše venčanje. Zaista mi to nije cilj. Pogrešno je… Greh je. Greh je biti u braku i imati aferu. Želim da se skrasim u životu i zato ću se udati za Šantanua.”
Opravdava se i klarifikuje. Adi pobesni na nju, hvata je za ruke i viče: ,,Umukni! Prekini više ovu dramu. Rošni, slušaj me. Svega sam svestan. Ja te volim i ja ću…”
Šantanu ga prekine i udari besno: ,,Dosta ti! Nemaš prava ovako ponašati se sa njom. Nemaš prava, krpelju! Marš odavde. Ukoliko te ponovo vidim, kunem se… kunem ti se svojim životom da te neću poštedeti. Svršiću s tobom zauvek. Marš napolje. Izlazi! Idi!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site