14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Dil Se Dil Tak (DSDT):
Ikbal (Igbal) dolazi u kući porodice Banušali da vidi Teni. Part mu ispriča istinu o Teni i Ikbal je ljut i u šoku. Ikbal prekida sve veze s Teni i odlazi od nje ostavivši je tu.
Teni plače, ali se ubrzo priseća svoje prošlosti i udaje za Parta. Kraj serije.

Udaan:
Imlina fotografija pronađena je u Sanvinoj kolevci. Imli je namerno to tu ostavila kako bi prestravila Čakor. Imli se uplaši videvši Vivana i trči. Ona otvara Vivanov grob i vidi da je prazan; Vivan je zaista živ i nije to duh, ona je preplašena i vrišti.
Vivan proba da ubije Surađa i Čakor dok spavaju. Sanvi tada se budi i kreće da plače i da vrišti. Čakor i Surađ se bude i sumnjaju da je ih je Vivan probao ubiti. Vivan slaže da je došao da vidi Sanvi i smeška se. Čakor mu daje Sanvi u naručje. Vivan grli Sanvi i oseća neku povezanost s njom. On odbija da ubije Surađa i Čakor jer ih puno voli i ode.
Vivan je u slabom psihičkom stanju, godinama je bio teško zlostavljan. On nije znao da Surađ i Čakor (SuKor) imaju ćerku i srećan je za njih. Ne želi nipošto da ih povredi!
Vivan još ne zna ništa o Imlinom boravku u palati, ali uskoro će saznati sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site